Om BLC Ventilation i Nordsjælland

Professionel ventilationsservice i Nordsjælland

Hos BLC Ventilation klarer vi opgaver både for private og for erhverv. Vi påtager os gerne både større og mindre opgaver, og vi garanterer altid for kvaliteten og effektiviteten af vores ventilationsanlæg.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave.

Vi sørger for godt indeklima

Et godt indeklima er et spørgsmål om trivsel og sundhed.

Hos BLC Ventilation har vi uendelige mængder kendskab til branchen med vores 30 års erfaring inden for ventilation og dertilhørende service. Vi laver alle slags opgaver for både private og erhverv, og vi kører primært i Nordsjælland, København og Midtsjælland. 

Vi sikrer dig et godt og sundt indeklima, hvor vi monterer, renser og vedligeholder alt lige fra store ventilationsanlæg til emhætten i dit private køkken og udsuget på dit badeværelse.

Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften. Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer – til skade for helbredet og boligen.

Ved installationen af et ventilationsanlæg vil den brugte og dårlige luft løbende blive udskiftet med filtreret, frisk og ren luft, hvilket er til stor glæde og gavn for alle involverede parter.

Ventilation Frederiksværk
Ventilationsanlæg
Hør mere eller få et tilbud

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information.​